Lagra dina saker på bästa sätt

26 april 2019 Mikael Barani
Lagra dina saker på bästa sätt

Med åren kan det bli en del prylar i hemmet. Speciellt om man är två personer med specialintressen som har flyttat ihop.
Kan du tänka dig hur det måste se ut hos ett par där den ena är vinylsamlare och den andra gillar keramiska katter? Det blir lite som att navigera igenom en bondgård där man alltid hör bra musik i bakgrunden.
Eller varför inte personen som envisas med att ha ett hemmagym i sin alldeles för trånga lägenhet? 

Ja, ni förstår.

Men alla är inte redo att hoppa på den senaste trenden av minimalism och ”decluttering”. Tvärtom så påminns många av oss vardagligen av filmen ”Fight Club”, där Brad Pitts karaktär Tyler Durden varnade för konsumtionens baksida: ”I slutändan så ägs du av alla saker du äger.”
Prylarna blir ibland så många att vi inte riktigt känner oss hemma i våra hem längre. Vi inser att någonstans på vägen så blev lägenheten, eller huset, till förvaringsplatser istället för bostäder.

Börjar du rensa bland saker så upptäcker du säkert snart att en stor del går att kasta, skänka och sälja. Det kan faktiskt vara väldigt tillfredsställande att veta att det där våffeljärnet, som inte har använts på 10 år, kan komma noga annan till nytta.
Men vissa saker vill vi spara. Även om de inte får plats hemma hos oss. I dessa fall är magasin en väldigt praktisk lösning. Till exempel erbjuder FlyttHarrys möjlighet till storage i Uppsala. Naturligtvis kan även företag använda FlyttHarrys magasin.

Dina saker tas såklart om hand på bästa sätt. FlyttHarrys magasin är dels uppvärmt, men även larmat och försäkrat. Självklart så kan du själv välja om du kanske bara behöver magasinet kortsiktigt, eller för en längre period.
Nyfiken på hur det ser ut? Då är det bara att besöka magasinet mellan klockan 08-16 på vardagar.

Fler nyheter