Tid för annat

21 oktober 2019 Cecilia Olsson
Tid för annat

Vintern är påväg med stormsteg och dagarna blir kortare och kortare, men tyvärr får man inte mindre att göra för det. Man har fortfarande lika mycket att göra på jobbet eller i skolan, man kanske ska hinna med att hämta och lämna barn, man ska träna, handla, laga mat samt hinna med att träffa släkt och vänner med jämna mellanrum. Om det inte vore nog med det så ska man även hinna med att hålla efter i hemmet med städning och allt vad det innebär. Över hela landet finns det dock människor som erbjuder hjälp med det sistnämnda och för de som bor i Skåne finns det bra företag som erbjuder hemstäd i Malmö.

Det är viktigt att hitta ett företag som ser till ens behov och kan skräddarsy tjänsten så att man blir nöjd och får det man vill ha. Man vill kunna välja om man vill ha hjälp med städning överallt eller bara i enstaka rum. Man behöver också känna att man kan lita på personen som man anställer och någon som har lång erfarenhet inom yrket är alltid en trygghet. 

Genom att anlita någon till att städa hemmet kan man få så mycket mer tid till annat som man värdesätter i livet. Allt som du nu stressar för att hinna med får mer utrymme i tidsplanen och vardagen kan bli lugnare. För att inte tala om helgerna som kan fyllas med roliga aktiviteter och mysiga stunder istället för att slita med tråkigt städ.

Att anlita någon som har Rut-bidrag innebär att den som städar gör ett avdrag på arbetskostnaden på din faktura, vilket resulterar i ett bättre pris för dig. När du sedan har betalat begär utföraren utbetalning från Skatteverket. Om Skatteverket beviljar utbetalning till utföraren förifylls beloppet i din inkomstdeklaration.

Enkelt, bekvämt och så mycket mer tid för annat. Hur prioriterar du din tid?

Fler nyheter