Stilrena och vackra lampor

12 augusti 2019 Eva Olsson
Stilrena och vackra lampor

Snygga och stilrena lampor hittar du på andlight.se. Här finns många olika lampor och en mängd olika märken och lampserier som du kan välja bland. Ett av dem är märket Flos som både har inomhuslampor och utomhuslampor i olika utföranden.

Bland inomhuslampor i kollektionen Flos hittar du vägglampor, taklampor, bordslampor, golvlampor, takpendlar och LED lampor. De är alla populära kvalitetslampor som har en mycket elegant design.   

En stilsäker golvlampa är Flos IC som finns i två storlekar, där F1är 135 cm hög och F2 185,2 cm. Det är en stilsäker golvlampa som passar perfekt i alla rum. Den finns i mässing, matt svart och krom med ett vackert, runt opalglas som ger ett behagligt sken. I samma serie finns även bordslampan Flos IC  T1 som är 53 cm hög och Flos IC T2 som är 35 cm hög. De lamporna finns i krom och mässing. I serien IC hittar du även taklampa, pendel och vägglampa. Genom att kombinera dessa lampor i ett rum gör att belysningen blir stilsäker och enhetlig.

Söker du utomhusbelysning har Flos ett brett urval populära lampor att välja bland, som pollare, spotlights och vägglampor. Pollaren Belvedere Clove som har en diskret design passar antingen som solitär eller i kombination med andra belysningar, som till exempel Flos Belvedere Spot.

På andlight.se får du även inspiration på lampor i olika miljöer, vilket kan göra det lättare att välja vilken lampa som passar bäst till just ditt rum. De har också gratis frakt på alla beställningar inom Sverige oavsett hur mycket du beställer. Leveranstiden för lagervaror tar mellan två till fem vardagar efter att du gjort din beställning och du kan då även följa varan från det att den sänds från Andlights genom ett Track&Trace-nummer.

Om du skulle ångra ditt köp har du 14 dagar på dig att returnera varan.

Fler nyheter