Sista gången var verkligen sista gången, nu är det flyttfirma som gäller

19 november 2022 Staffan Ehrlin

editorial

Sista gången var verkligen sista gången, nu är det flyttfirma som gäller

Förra gången jag flyttade mitt bohag så bestämde jag mig för att aldrig mer göra det själv. det är helt enkelt för slitsamt och det tar för mycket tid i anspråk. När jag nu står beredd på att igen flytta till ny lägenhet, så är jag ute efter en flyttfirma Norrköping som gör allt.

Jag har hört att det finns företag som inte flyttar allt, till exempel pianon. Vilket jag tycker är en befängd tanke. Driver man en flyttfirma måste man vara beredd på att flytta allt. Du kan behöva ringa runt och fråga specifikt om deras tjänster, innan du bestämmer dig för att anlita dem.

Dessutom vill du försäkra dig om att du har tillräckligt med arbetskraft för att hjälpa till att flytta exempelvis pianot. Det kan vara ganska tungt och besvärligt, så du behöver minst två eller tre personer som kan hjälpa dig. Om möjligt, försök att få tag på någon som är van vid att flytta pianon. De kommer att kunna hjälpa dig att guida dig genom processen, eller helt enkelt ta över processen helt och hållet

flyttfirma Norrköping

Kolla upp försäkringar

När du flyttar till ett nytt hem är det sista du vill oroa dig för hur du ska få alla dina tillhörigheter där. Att anlita en flyttfirma är det bästa sättet att se till att allt tas om hand från början till slut. Förutom att ha expertis och muskelkraft har de även en rad olika försäkringar när eller om olyckan är framme. Och det är en del som kan gå fel när du flyttar. Saker kan försvinna eller helt enkelt förstöras i själva flytten och då vill man så klart se till att man får någon form av ersättning för det.

Som sagt ring runt och stäm av vad de olika flyttfirmorna utför innan du bestämmer dig.

Fler nyheter