Pryd dina väggar med tavlor

04 juli 2019 Jenny Olsson
image

Att göra ett hem ombonat och hemtrevligt är viktigt för att trivas. Man måste göra hemmet till sitt eget och det ska vara en plats som man gärna vill komma hem till. 

Ett bra, enkelt och framförallt ett ganska billigt sätt att få sin egen prägel på hemmet är att inreda med tavlor. Med tavlor kan man skapa vackra blickfång och det kan verkligen göra sitt till för helheten. När man ska sätta upp tavlor i ett rum bör man först fundera vad man vill ha för slags tavlor. Vill man ha tavlor som ger intryck av en rejäl färgklick, vill man ha det mer stilrena tavlor som smälter in mer med väggar och inredning? Vill man skapa en hel tavelvägg med massor av mindre tavlor eller vill man sätta upp en maffig tavla som verkligen drar blickarna till sig?

 

 

Om du letar tavlor är Mynewart en bra sida att besöka. Här finns ett stort sortiment av tavlor och här finns i stort sett något för alla! De är också billiga, vilket gör att alla kan handla här. Alla tavlor här ä handmålade oljemålningar på duk och alla är av bra kvalitet. Här har begåvade konstnärer målat tavlorna, som hr stor passion för konsten och sitt yrke. Här säljs inte utskrifter eller mekaniska tryck utan här är allt handmålat. Duken är monterad på en kraftig ram som är några centimeter tjock. När man får hem tavlan är den alltså redo att direkt hängas upp på väggen. 

Eftersom alla tavlor är handmålade så kan det alltid förekomma små variationer på tavlorna när det kommer till de tavlor som man ser i webbutiken. Att varje tavla är unik är lite häftigt och gör att ingen tavla är identisk med den andra. 

Att beställa sin konst här är både billigt och enkelt. Man får dessutom fri frakt och har ångerrätt i upp till 30 dagar. 

Fler nyheter