Olika sorter av industrivågar

01 maj 2019 jonas olsson
Olika sorter av industrivågar

Det finns många olika varianter av vågar. Den våg vi tänker på först är kanske den vi har hemma i badrummet eller den som finns i köket för att väga ingredienser. Även bagare använder sig av speciella vågar för att väga degen.

En industrivåg är en våg som väger väldigt tunga material och är en våg du ofta hittar på ett lager eller i en verkstad. Dessa vågar är designade för att kunna klara av den hårda miljö och de tunga föremål som du hittar här. Om du behöver industrivågar för din verksamhet har Vågexperten ett stort sortiment att välja mellan. Här får du vågar till ett bra pris och en industrivåg som hänger med i många år framöver.

 

Olika sorter av industrivågar

Det finns ett stort antal olika sorter av industrivågar att välja mellan och det beror helt på din arbetsplats vilken du behöver. Vad som är viktigt är att vågarna kan hantera en hård miljö, men också att de är användarvänliga. Det finns även industrivågar med enhetsräknare som kan ge dig det antal enheter som finns i en viss produkt. För att industrivågen ska hålla är det viktigt att den är gjord i ett tåligt material som ger den en lång livslängd. Innan du väljer en våg är det viktigt att du kollar igenom recensioner om produkten.

 

LCD-Display för att göra det enklare

För att enkelt kunna läsa av vikten är det viktigt att det finns en tydlig LCD-display. Detta gör att du enkelt kan läsa av vikten på produkten. Det finns även vågar med en avtagbar display med en lång sladd, vilket betyder att du inte måste stå precis vid vågen för att läsa av vikten. Detta är speciellt bra om produkten är väldigt stor och skymmer sikten så att det är svårt att kunna läsa av displayen.

Fler nyheter