Ögonläkare i Stockholm kan korrigera synfel

08 mars 2022 Cecilia Olsson

editorial

Våra ögon är värdefulla och det är därför viktigt att ta väl hand om dem. Även om det inte är något allvarligt fel på dem så kan det vara väldigt onödigt att gå runt med obehandlade fel, eftersom det kan ha inverkan på livskvaliteten. Att se dåligt är något som kan påverka allt från läsning till fysiska aktiviteter.

Handlar det till exempel om grå starr så är det en synnedsättning som gradvis blir sämre och det är därför viktigt att åtgärda problemet så snart som möjligt för att undvika onödigt lidande och besvär i vardagen. 

En ögonläkare kan hjälpa till att åtgärda problem 

Finns det misstankar om att något är fel på ögonen så kan det vara klokt att först och främst boka en tid hos optiker för att se om det handlar om en vanlig synnedsättning som kan åtgärdas med glasögon eller linser. Skulle det till exempel visa sig att man drabbats av grå starr så behöver man vända sig till en ögonmottagning för att få hjälp att behandla ögonsjukdomen.

Ögonläkare Stockholm

Det finns även de som har ett av de vanliga synfelen såsom närsynthet, översynthet eller astigmatism och vill besöka en ögonmottagning för att slippa bära glasögon eller linser till vardags. Med en ögonlaserbehandling kan synfel korrigeras och man få bra syn utan hjälpmedel. 

Ögonläkare i Stockholm med lång erfarenhet

Den som är i behov av hjälp från ögonläkare i Stockholm kan vända sig till Lamera Medical Clinic. Det är en ögonmottagning med erfarna ögonspecialister och optiker som noggrant undersöker patienternas ögon och ställer en diagnos. De utför kataraktoperationer samt kan korrigera synfel så som närsynthet, översynthet, astigmatism och ålderssynthet.

De tar emot patienter med eller utan remiss, det är dock viktigt att boka tid oavsett vilken undersökning det gäller eftersom de inte har någon drop in-mottagning. Mer information finns på https://www.lameramedical.se/ogonlaserbehandlingar/.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://djurbloggaren.se/

https://djur-bloggen.se/

https://djurnews.se/

https://alla-djur.se/

https://alltomdjuren.se/

https://dinadjur.se/

https://djurnytt.se/

https://familjedjur.se/

https://glada-djur.se/

https://husdjurs-bloggen.se/

https://husdjursbloggen.se/

https://tipsomdjur.se/

Fler nyheter