Med LED lysrör kan man lysa upp stora ytor utan att slösa massor av energi

13 augusti 2021 Cecilia Olsson

För den som vill ha bra, energisnål belysning med stor spridning så kan LED lysrör vara ett riktigt bra alternativ. Även om många kan rygga tillbaka lite vid tanken av lysrör på grund av att de ofta förknippas med ett stelt och ocharmigt ljus så finns det idag väldigt många olika lysrör att välja mellan. Man kan hitta allt från de som ger ifrån sig ett starkt och kallt sken till de som ger mjuk och varm belysning.

Lysrör passar både på arbetsplatser och i bostäder

Lysrör gör sig väldigt bra i lager- och fabrikslokaler samt på kontor tack vare att de sprider ljus väldigt bra, men man kan även ha stor nytta av dem i hemmet. Till exempel så är de effektiva att ha i garaget eller hobbyrummet, men de kan även passa i badrum och över köksbänkar. Genom att använda sig av lysrör med dimmerfunktion så kan man dessutom variera styrka på belysningen beroende på vilka sysslor som ska utföras i rummet. 

Varför LED?

Vissa kan ställa sig frågande till varför man ska lägga pengar på LED belysning eftersom den i regel är dyrare jämfört med andra alternativ, svaret är att man tjänar på det i längden. LED belysning är väldigt energieffektiv och man kan därmed sänka sina energikostnader genom att byta ut sin belysning till LED. Även om lamporna kan vara dyrare att köpa in så håller de väldigt länge (vissa i flera årtionden), vilket man tjänar på eftersom lamporna och lysrören inte behöver bytas ut lika ofta jämfört med annan belysning som finns på marknaden.

Hitta allt som behövs på en och samma plats

LEDMegaStore är en butik som erbjuder ett brett urval av LED belysning för hem och arbete. Bland annat hittar man LED lysrör, armaturer samt användbara tillbehör i deras sortiment. Produkterna är av hög kvalitet och de har dessutom väldigt förmånliga priser. 

Fler nyheter