Kaffe på jobbet

22 november 2019 patrick pettersson
Kaffe på jobbet

I Sverige dricker vi i genomsnitt 3,2 koppar kaffe per person om dagen. Med det är inte bara i hemmet vi vill kunna avnjuta den där rykande koppen kaffe. Riktigt bra kaffe på jobbet kan kännas som en lyx, men investerar ni i en bra kaffemaskin kan det bli verklighet. Det både höjer arbetsmoralen och får era möten att bli desto trevligare. Dessutom får ni tid över till det ni faktiskt är där för och kan luta er tillbaka när maskinen gör jobbet. Inga mer diskussioner om vem som ska ladda bryggaren och inga bekymmer kring huruvida bryggkaffet kommer räcka.

 

 

Hyra eller köpa?

Så ni har bestämt er för att införskaffa en kaffemaskin till kontoret, från är om ni ska hyra eller köpa. Det finns flera fördelar med att hyra en kaffemaskin. Till att börja med är det inte en permanent investering, ni kan använda maskinen så länge ni vill och lätt säga upp om behovet förändras. Dessutom erbjuds ofta förmånliga serviceavtal. Då kan ni få regelbunden kontroll och rengöring av maskinen. Och om det skulle behövas är det inte omöjligt att få maskinen påfylld med såväl kaffe som mjölkpulver. Det finns flera företag som erbjuder Kaffemaskiner uthyrning i Örebro.

 

 

Välja kaffemaskin

Men vilken kaffemaskin passar då bäst? Det beror helt på hur behovet av kaffe ser ut hos just er. Fundera först över hur många anställda ni är, och vilken sorts kaffe ni vill ha. Vissa varianter är desto mer avancerade och lyxiga medan andra är lite enklare. Är ni inte särskilt kräsna utan vill bara ha något som motsvarar bryggaren kanske ett lite enklare alternativ passar bäst. Är ni däremot inbitna kaffeälskare som vill ha en utmaning är kanske en halvautomatisk espressomaskin perfekt. Och för den med ett lite mindre koffeinintag finns maskiner som erbjuder andra varma drycker, varför inte en kopp varm choklad?

Fler nyheter