Hotell för alla sinnen

18 maj 2022 william eriksson

editorial

När man känner att vardagen snurrar på i sitt ekorrhjul kan det vara svårt att bryta det. Ibland kan det räcka med en middag på stan med en vän eller att krypa upp i soffhörnet med en bok som kittlar fantasin. För en del hjälper det att ta en lång löptur i skogen. Det finns många sätt att få tankarna på annat håll och hitta en andningspaus.

Ibland räcker det dock inte till. Efter löprundan eller boken slår vardagen obönhörligt tillbaka. Den lilla pausen kan räcka vissa dagar, men andra gånger behöver man ett större avbrott. Att resa iväg en eller ett par nätter kan vara en lösning. Det kan räcka med en isolerad sommarstuga, men visst är det rätt skönt med bekvämligheter?

 

spa

Bo på hotell med spa

Tänk vilken lyx att inte behöva fundera på att laga mat eller fixa med frukost. Hotell är därmed ett bra tips för dig som vill byta vardagen mot något trevligare. Speciellt om du drömmer om att få njuta av god mat och avkoppling i vackra Dalarna. Även där kan man hinna med att läsa sin bok eller ta en löprunda om man vill.

När man ändå bokar hotell kan man boka smart och se till att det även finns spa på hotellet. Då kan man bli bortskämd från topp till tå med olika behandlingar, såsom massage, fotvård eller hydroterapi. Vad man än väljer blir kronan på verket.

Dagarna på hotellet kommer kännas som flera veckors avbrott. När man sedan kommer tillbaka till vardagen har man fyllt på energin och vilat ut. Det är då man inser att dessa avbrott är välkomna oftare. Med full energi mår man bättre och känner sig piggare lång tid efteråt. Så vänta inte för länge efter hemkomsten med att boka en ny vistelse. Din kropp och ditt sinne kommer att tacka dig.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://alltomkonst.se/

https://konst-bloggen.se/

https://konst-rikt.se/

https://konst-sidan.se/

https://konstbloggen.se/

https://konstihemmet.se/

https://konstinspiration.se/

https://konstnytt.se/

https://konstsajten.se/

https://nyare-konst.se/

https://utforska-konst.se/

https://vardags-konst.se/

Fler nyheter