Fråga en expert om fillers i Stockholm

11 maj 2022 Lily Hansen

editorial

Vad har du på läpparna? Det är en bra fråga med flera betydelser. Oavsett hur man tolkar den får man kanske veta något nytt om man ställer den. En annan fråga som nog blivit mer relevant den senaste tiden är: Vad har du i läpparna? 

Fillers består av hyaluronsyra. Det är dock inte en syra, trots namnet. Det är en sockermolekyl som finns naturligt i kroppen. Med åren avtar produktionen av hyaluronsyra vilket kan ge upphov till slappare hud och rynkor. Det finns många olika behandlingar som använder sig av denna substans. Den används både i hudkräm och som injektioner vid behandling av artros. Vill man veta mer kan man läsa här om Fillers i Stockholm. Det är bra att fråga en expert som jobbar med saken direkt.

 

fillers stockholm

 

Viktigt att veta om fillerbehandling

En fillerbehandling kan göras för kinder, kindben, haka, läppar, tinningar och så vidare. Det tar cirka 45–60 minuter och behöver upprepas igen om 6–18 månader. Det är inte en riskfri behandling, vilket man bör vara medveten om. Det kan göra ont, vilket är anledningen till att man ofta använder bedövning. Gå alltid till en klinik som har utbildad personal med rätt licens och certifiering. Man kan vid behandling få både svullnad och blåmärken. Om man vill ta bort en filler går det med ett läkemedel kallat Hyalase.

Det är viktigt att läsa samtyckesinformationen innan en behandling. Fillers ska inte kombineras med vissa läkemedel som hämmar leverns metabolism. De kan också ge utslag på dopningstester och orsaka allergi. Detta beror på ämnet lidokain. Men man kan välja produkter utan lidokain. Eftersom en nål används kan det blöda efter behandlingen. Man kan uppleva att det behandlade området känns hårt och knöligt i 2–3 veckor efter. För att det ska bli jämnt bör man massera det område man fått fillers i.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://visstedu.se/

https://aktiv-fritid.se/

https://din-fritid.se/

https://familjehobby.se/

https://fritid-natur.se/

https://fritidsbloggaren.se/

https://hobby-bloggaren.se/

https://hobby-fritid.se/

https://hobbyknep.se/

https://hobbymannen.se/

https://hobbyochfritid.se/

https://hobbyposten.se/

https://vimedhobby.se/

Fler nyheter