trampolinsyd.se

Här försöker vi ge dig råd om ditt nästa köp

Få önskad färg med brun utan sol

Den mörka vintern får oss att lättare bli trötta och även huden kan påverkas negativt. Solens frånvaro och kylan kan göra att huden blir blek och glåmig, men med rätt produkter är det lätt åtgärdat. Brun utan sol kommer i många former med varierande effekt. Det går att få allt från en lätt solkysst hy till en mörkare brunton. Då man ska välja produkt är det bra att gå efter hur intensivt resultat man vill ha samt vilken textur man föredrar då produkten ska appliceras på huden. 

Välj produkt utefter önskad effekt

Vissa brun utan sol produkter ger en omedelbar effekt på huden, man kan gå från blek till brun på bara några minuter. Nackdelen med dessa produkter är att det kan synas tydligare om man råkat missa någon del av huden eller om man råkat applicera produkten ojämnt. Något som är extra viktigt då man använder denna typ av produkt är att göra grundliga förberedelser. Det är såklart även viktigt om man använder sig av brun utan sol produkter som ger ett gradvis resultat men då framträder inte missarna lika tydligt. 

Rätt förberedelser ger goda förutsättningar för perfekt resultat

Oavsett vilken produkt man använder så bör man innan applicering rengöra och exfoliera huden för att den ska vara fri från smuts och döda hudceller. Det är även viktigt att återfukta huden noggrant innan applicering för att undvika torra fläckar som drar åt sig extra mycket av produkten. Områden som kan ha en förmåga att göra just det är armbågar och knän. För att undvika missfärgningar på händerna bör man även använda sig av en appliceringshandske. 

Beställ allt som behövs på ett och samma ställe

www.sephora.se hittar man riktigt bra brun utan sol produkter och även sådant som lägger den bästa grunden inför applicering såsom rengörande-, exfolierande- och fuktgivande produkter samt appliceringshandskar. Allt som behövs för att skapa den perfekta brun utan sol looken. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *