Få en god och bra start på dagen med sockerfria flingor och andra goda frukostprodukter

09 december 2021 Cecilia Olsson

editorial

Frukost är en mycket viktig måltid och den kan sätta prägel på resten av dagen. Det är viktigt att fylla på med näring så att man orkar med allt som ska göras under en dag. För att inte tala om så mycket goda saker man kan äta till frukost! Det går att variera väldigt mycket mellan olika produkter, eller så kan man äta lite av allt om man vill slå till med en riktig lyxig frukost. Sist men inte minst så kan frukosten bli en del av en mysig morgonrutin då man får en stund för sig själv med morgontidningen, en kopp nybryggt kaffe och något gott att äta till det. 

Undvik frukostprodukter med onyttiga ingredienser 

För att se till så att man orkar med en dag, med alla måsten som ofta finns, så är det som sagt viktigt att fylla på med näring. Något som inte innehåller näring men som ofta finns i många frukostprodukter är tillsatt socker. Många tycker om sött bröd, sylt, chokladpålägg och flingor täckta av socker.

image

Socker är dock något som inte tillför något bra till kroppen, men däremot innehåller många kalorier, något som inte är speciellt bra om man vill ha en hälsosam livsstil. 

Sockerfria flingor, granola och andra goda frukostprodukter 

Easis är ett företag som vill att det ska vara enkelt att utesluta dessa onyttiga produkter ur sin kost och har därför tagit fram ett sortiment innehållande frukostprodukter helt utan tillsatt socker. På https://www.easis.se/ hittar man bland annat sylt, flingor, müsli, marmelad, granola med mera. I Easis sortiment finner man dessutom sirap utan tillsatt socker samt annan sockerersättning som gör att man till exempel kan baka en god sirapslimpa utan att den innehåller en massa tillsatt socker. Easis erbjuder helt enkelt bra produkter för den som vill få en bra start på dagen.

 

Fler nyheter